Предлагаме два вида пакети на умерена цена, която покрива производствените разходи и ни компенсира за времето, прекарано в опаковане, адресиране и разходки до офиса на куриера, за да спестим от доставката. Поръчките се изпълняват с куриерска служба Спиди и е необходимо да посочиш адрес, на който можеш да бъдеш посетен от куриера в работно време, или номера и името на офис на куриера, от който ще ти бъде удобно да получиш пратката. Пълен списък с офисите на Спиди можеш да намериш тук.

Разходите по доставката се заплащат на куриера заедно с цената на самите стикери. Цената зависи от вида на услугата (до адрес или до офис на куриера) и е актуална спрямо тарифата на Спиди за април 2021 г.

  • приблизително 3.60 лв. до автомат на Спиди.
  • приблизително 4.10 лв. до офис на Спиди.
  • приблизително 7.80 лв. до адрес;

Забележка: от 1. септември 2019 доставката до адрес поскъпна значително. ¯\_(ツ)_/¯

Постъпилите до ранния следобед на работен ден поръчки обичайно се предават на куриера същия ден, а пристигналите по-късно — на следващия работен ден. Когато предадем пратката на куриера, ще получиш SMS или съобщение по Viber с потвърждение на датата на доставка. Доставката отнема 1 работен ден.

Ако имаш допълнителни изисквания или забележки към поръчката, моля използвай полето за коментари. За предложения за други начини на заплащане и/или доставка, както и по всякакви други въпроси, можеш да ни пишеш на email@kato-idiot.com.


Име и фамилия:
E-mail за връзка:
GSM номер
Населено място:
Пощенски код:
Адрес за доставка или
име на офис на Спиди:
Количество: 25 стикера на цена 10.00 лв. + доставка
50 стикера на цена 20.00 лв. + доставка
Забележки:

GDPR нотификация: Предоставената от теб информация ще бъде третирана напълно поверително и ще бъде използвана само и единствено за изпращането на твоята поръчка. Ние съхраняваме твоите данни от регистрационната форма само докато се уверим, че доставката е успешна, след което ги унищожаваме.