Предлагаме два вида пакети на умерена цена, която покрива производствените разходи и ни компенсира за вложеното време и труд. Поръчките се изпълняват с куриерска служба Спиди и е необходимо да посочиш адрес, на който можеш да бъдеш посетен от куриера в работно време, или името на офис на куриера, от който ще ти бъде удобно да получиш пратката. Пълен списък с офисите на Спиди можеш да намериш тук.

Разходите по доставката се заплащат на куриера заедно с цената на самите стикери. Цената зависи от вида на услугата (до адрес или до офис на куриера) и е актуална спрямо тарифата на Спиди за април 2018 г.

  • приблизително 5.40 лв. до адрес;
  • приблизително 3.20 лв. до офис на Спиди.

Постъпилите поръчки обичайно се изпращат на следващия работен ден. Когато предадем пратката на куриера, ще получиш SMS с потвърждение на датата и приблизителния час на доставка. Доставката до офис на Спиди или до адрес в София отнема 1 работен ден, а доставката до адрес в страната е 2 работни дни.

Ако имаш допълнителни изисквания или забележки към поръчката, моля използвай полето за коментари. За предложения за други начини на заплащане и/или доставка, както и по всякакви други въпроси, можеш да ни пишеш на email@kato-idiot.com.


Име и фамилия:
E-mail за връзка:
GSM номер
Населено място:
Пощенски код:
Адрес за доставка или
име на офис на Спиди:
Количество: 20 стикера на цена 10.00 лв. + доставка
50 стикера на цена 20.00 лв. + доставка
Забележки:

Предоставената от теб информация ще бъде третирана напълно поверително и ще бъде използвана само и единствено за изпращането на твоята поръчка.